3 Mart 2018 Cumartesi

evlilikler.com Üyelik İptali

Evlilikler.com nedir?
Evlilikler.com ciddi evlilik düşüncesi olan yeni insanlarla tanışma imkanı sunan ve bunu yaparken güvenli ve gizliliğe önem veren, disiplinli bir evlilik platformudur.

Evlilikler.com nasıl çalışır?
Evlilikler.com sitesinde üyelik yoktur profil oluşturma ve profil inceleme vardır, Evlilikler.com kullanıcılarına ücretsiz profil oluşturma ve yayında olan profilleri ücretsiz inceleme imkanı vermektedir, profil oluşturabilmek için sadece sürekli kullandığınız e-posta adresiniz olması yeterlidir.
Evlilikler.com üzerinden bayan erkek adaylar ücretsiz profil oluşturabilirler, uygun olan tüm profiller ücretsiz onaylanmaktadır, onaylanan tüm profiller ziyaretçilere açık yayınlanmaktadır.

Evlilikler.com'da nasıl profil oluşturabilirim?
Evlilikler.com sitesindeki “Profil oluştur” sayfası üzerinden sizden istenilen bilgileri sisteme girerek profil oluşturma işleminize başlayabilirsiniz. Sizden istenilen bilgileri doldurduktan sonra ‘’gönder butonunu'' tıklayarak tarafımızdan e-posta adresinize onay linki gelecek gelen onay linkine tıklayarak profilinizi onaylamanız gerekiyor, sonrasında editörlerimizin inceleme aşamasından geçtikten sonra uygun bulunursa profiliniz ziyaretçilere açık yayınlanacaktır.

Profilimi nasıl oluşturmalıyım?
Evlilikler.com'da profil oluşturmak çok basit ve kolaydır.  Unutmayın, bu bir evlilik platformu, dolayısıyla kendinizi en rahat ve özgün şekilde anlatmanızı öneriyoruz.

Profilim yayında, bana nasıl ulaşacaklar?
Evlilikler.com'da Profilinizi inceleyenler mesaj yoluyla sizinle iletişim kurmak isterlerse size mesaj gönderenlerin mesajlarını profil bilgilerinizde kullandığınız e-posta adresinizden takip edebilirsiniz, Profilinizde telefon numaranızı verdiyseniz sizinle tanışmak isteyen adaylar mutlaka telefonla iletişim kuracaklardır.

Profilim onaylanmadı neden?
Birden fazla profil yayınlatabilirmiyim?
Her iki seçenek için Evlilikler.com profil onay kurallarına bakabilirsiniz. Profil onay kuralları !

Profil bilgilerimi nasıl değiştirebilir veya silebilirim?
Profilinizi, “Profil” oluştururken kullanmış olduğunuz e-posta adresine tarafımızdan gönderilen profil linkinden dilediğiniz zaman,  profil fotoğrafınızı, profil bilgilerinizi ya da diğer tüm kişisel bilgilerinizi buradan kolaylıkla değiştirebilir veya tamamen silebilirsiniz. Evlilikler.com profil silmekle sorumlu değildir, profil silme profili oluşturan kişi sorumludur, profilinizi silmek istediğinizde sorun yaşamamak ve dilediğiniz zaman linke ulaşabilmeniz için (profil linkinizi internet tarayıcısınızın favori sayfalarına eklemeniz önerilir)

Profili bulunan adaylara nasıl ulaşabilirim?
Evlilikler.com Türkiye'nin ilk ve tek en kolay kullanışlı ve ücretsiz evlilik sitesidir, hiç bir şekilde profili bulunan adaylara ulaşabilmeniz için üyelik dahi gerektirmez, dilediğiniz kişiye üye olmadan ücretsiz mesaj gönderebilir veya profilinde cep telefonu varsa arayabilirsiniz.

Evlilikler.com'a neden güvenmeliyim?
Evlilikler.com Tamamen gerçek kişilerden oluşan evlilik platformudur, kullanıcılarına ücretsiz hizmet vermektedir. Evlilikler.com'da bulunan profilleri editörlerimiz titizlikle incelemelerde bulunarak niyeti gerçek evlilik olan kişilerin profillerini onaydan geçirmektedirler, Kesinlikle her önümüze gelen profilleri onaylamıyoruz.


Evlilikler.com içerisinde yaşadığınız herhangi bir sorun yada cevaplanması gerektiğini düşündüğünüz her türlü sorularınız için günün her saati info@evlilikler.com e-posta adresine yazabilirsiniz.



EmoticonEmoticon