3 Aralık 2018 Pazartesi

Betboo Üyelik İptali Nasıl Yapılır

Üyelik de, Hesap Kapatma da Kolay

  Değişik sebeplerden Betboo canlı bahis sitesinden ayrılık kararı almanız halinde Betboo hesap silme işlemlerini elektronik posta üzerinden hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Eğer Betboo hesap kapatma kararı aldıysanız, kayıtlı olarak işlem yaptığınız elektronik posta adresiniz üzerinden destek@betboo.com adresine posta yollamanız gerekmektedir.

Elektronik posta içinde Betboo hesap silme talebinizi, silme talebini neden istediğinizi açıklayan kısa bir bilgi metni yazmanız gerekmektedir. Ayrıca elektronik postada Betboo kullanıcı adı ya da kullanıcı numarası bilgilerinizin yanında telefon numarası bilgilerinin de atılması gerekmektedir.

Hızlı Hesap Kapatma İşlemi

  Elektronik postanın ulaşmasını takip eden süreçte, operatörler Betboo adına iletişime geçerek, iptal işleminin gerçekleştiğine dair sizi bilgilendirmektedir. Bunun yanında hesap kapatma işlemleri yerine, kısa süreli hesap dondurma ve kısıtlama işlemleri de gerçekleştirerek, üyelik haklarınızı koruyabilirsiniz.

Bu tür durumlar için, öncelikli olarak canlı destek operatörlerinden yardım istemeniz sonucunda en doğru kararı almanıza yardımcı olacak, güncel bilgi ve uygulamalar hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.