3 Aralık 2018 Pazartesi

Clash Of Clans Üyelik İptali Nasıl Yapılır

Clash Of Clans Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır

1-İlk olarak oyunu cihazımızdan siliyoruz ve karşımıza uyarı gelecektir verilerin silinmesi ile alakalı. Bu uyarıları onaylıyoruz ve Game Center ile alakalı bir silme için uyarı gelirse onu da onaylayın.

2-Ayarlar menüsünden Game Center ‘ dan çıkış yapmamız gerekiyor.

3-Ayarlar-Genel-Sıfırla yolunu takip edelim ve oyun uygulama verilerin silmek için bir seçenek göreceksiniz buna tıklayalım.

4-İşlem tamamlanıp veriler silindikten sonra cihazınız kapanıp açılacaktır. Açıldıktan sonra Game Center bağlanmak isteyecektir. Eski Game Center hesabınızı girmeyin. Yeni bir Game Center hesabı ile giriş yapın.

5-Yeni Game Center hesabına rağmen bir köy bulundu gibi uyarı gelirse iptal deyin ve onaylamayın. Aksi takdirde eski köyünüz yüklenir.

Böylelikle İOS cihazdan Clash Of Clans uygulamasını silmiş olduk. Eğer Android cihazdan da silip tekrar yüklemek isterseniz Clash Of Clans İndir etiketinden en güncel sürümü indirebilirsiniz.

Eğer Android cihaz kullanıyorsanız köyünüzü silmenize de gerek yok aslına bakarsanız. Clash Of Clans İkinci Hesap Açma konumuzda sizler için bir android cihazında nasıl birden fazla köy ile oynanır bunu anlattık. İncelerseniz bunu da çok kolay yapabilirsiniz.