3 Aralık 2018 Pazartesi

Pembe Panjur Üyelik İptali Nasıl Yapılır

Pembe Panjur Üyelik Silme İşlemi Nasıl Yapılır? Pembe Panjur Üyelik İptali Nasıl Yapılır, üyeliğimi iptal etmek istiyorum dediğinizi duyar gibiyiz.. Bu nedenle bu başlığı sizin hizmetinize sunmak istedik..

PembePanjur.Com sitesine üye oldunuz ama üyeliğinizi iptal mi etmek istiyorsunuz? Pembe Panjur’da istediğiniz düzeyde bir arkadaşlık ortamı bulamadınız mı? Veya çok güzel bir arkadaşlık ortamında kendinize bir eş, bir hayat arkadaşı mı buldunuz? Bunlardan sonra yapmak istediğiniz şey üyeliğinizi iptal etmek ise çözüm çok basit..

Pembepanjur üyelik iptali için bilgi@pembepanjur.com adresine üyelik iptali için mail atarak üyeliğinizi iptal ettirebilirsiniz.

“Üyelik iptali için bilgi@pembepanjur.com adresine mesaj gönderebilir veya 0212 570 69 11 numaralı destek hattımızı arayabilirsiniz.”

“Üye, sitenin bilgi@pembepanjur.com adresine “iptal talebi” başlıklı mesaj atarak üyeliğini iptal ettirebilir. İptal edilen üyeliğe dair bazı kayıtlar (mesajlar, profilde verilen bilgiler vb.) güvenlik amacıyla 1 ay (30 gün) süreyle sitenin veritabanında tutulur. Bu sürenin sonunda iptal edilen üyeliğe ilişkin tüm kayıtlar veritabanından silinir. ”