12 Aralık 2018 Çarşamba

Sms Arkadaslik Üyelik İptali Nasıl Yapılır

Sms Arkadaslik Üyelik İptali Nasıl Yapılır?

Sms Arkadaslik Üyelik İptali işlemlerini gerçekleştirmek isteyen kişilerin karşısına birtakım kurallar çıkacaktır. Öncelikle ücretli bir şekilde siteye üye olduysanız ya da siteye üye olduktan sonra ücretli bir şekilde üye olduysanız üyelik iptalini gerçekleştirmenizin ardından kullanmadığınız günlerin ücretini geri almanız mümkün değildir.

Sms Arkadaslik Üyelik İptali işlemlerini gerçekleştirmek isteyen kişilerin siteye üye oldukları andan itibaren en az yedi günlük bir süreyi geçirmeleri gerekmektedir. Çok acil ve hassas bir durumdan dolayı Sms Arkadaslik Üyelik İptali işlemlerini gerçekleştirmek isteyen kişilerin site yönetimi ile irtibata geçmeleri halinde sahip oldukları üyelik çeşidi kapsamında üyelikleri iptal edilecektir.

Sms Arkadaslik Üyelik İptali işlemlerini yedi gün geçemmesine ve e posta adres onayı işlemini yapmamış olmasına rağmen üyeliğini kendi isteği üzerine iptal etmek isteyen ve bu konu hakkında SMS arkadaşlık site yönetimine haber veren ücretli üyelerin hesapları da kurallar ve satın almış oldukları hizmetler çerçevesinde iptal edilecektir.

Sms Arkadaslik Üyelik İptali işlemlerini gerçekleştirmek isteyen kişilerin yukarıda yer alan bilgileri de dikkate almasının ardından ilk yapması gereken şey sitemizin sonunda yer alan üyelik iptali linkine tıklamaktır.

Esasında bu sayfaya gelmek isteyen kişiler sitede yer alan hesaplarına girdikten sonra sitenin sol üst köşesinde yer alan “Ana Panelim” seçeneğine tıklayıp ardından da “Ayarlarını Yönet” bölümü üzerinden “Sms Arkadaslik Üyelik İptali” konusunda yer alan linke tıklamaları halinde de aşağıda yer alan görselde  de görülebileceği gibi bir üyelik iptal etme sayfasına gelecektir.

http://www.smsarkadaslik.com/sayfam/uyelik-iptali/



EmoticonEmoticon