3 Aralık 2018 Pazartesi

Steam Üyelik İptali Nasıl Yapılır

Steam Üyelik İptali Nasıl Yapılır?

Steam Üyelik İptali işlemlerini gerçekleştirmek isteyen kişilerin karşınıza birtakım sorunlar çıkmaktadır. Steam hesabı olan kişiler diğer sitelerde olduğu gibi üyelik ayarları üzerinden bir butona ya da linke tıklayarak üyeliklerini iptal edemiyorlar.

Steam Üyelik İptali işlemlerinin yapılabilmesi için Steam destek bölümüne mesaj atılması gerekiyor. Bunun için iki farklı şey yapmanız mümkün. Bunlardan ilki Steam sitesine giriş yapmak ve sitenin üst bölümünde yer alan ve yazımızın sonunda da vermiş olduğumuz linke tıklayarak sitenin “Destek” bölümüne girmek olacaktır.

Aynı şekilde bu bölüme girmek için Steam’ın çıkarmış olduğu ve hem bilgisayar üzerinden hem de akıllı telefon ve diğer akıllı cihazlar üzerinden uygulamaları kullanmanız da mümkündür. Steam sitesi üzerinden destek bölümüne girmeniz halinde bu bölüm için ayrıca üyelik almanız istenebilir. Bu aşamada daha önce Steam sitesine ve uygulamasına nasıl üye olduysanız aynı işlemleri takip ederek Steam destek bölümüne üye olabilirsiniz.

Üyeliğiniz aktif hale geldikten sonra da Steam üyelik iptali konusunda site yönetimine bir mesaj gönderebilirsiniz. Steam üyelik iptali ise her zaman gerçekleşen bir şey değildir. Steam üzerinden herhangi bir alışveriş yapmadığınız takdirde para kaybetmezsiniz. Bu nedenle de üyeliğinizi silmenize de gerek yoktur.

Steam üyelik iptali işlemlerini gerçekleştiremeyen kişilerin bilgisayarlarında ya da akıllı telefon gibi cihazlarında yer alan Steam uygulamalarını ilgili yolları takip ederek cihazlarından silebilirler. Böylelikle Steam uygulamasını da bir daha kullanmanıza gerek kalmayacaktır.