12 Aralık 2018 Çarşamba

Yonja.com Üyelik İptali Nasıl Yapılır

Yonja Üyelik İptali Nasıl Yapılır?

Yonja hesabınızı kapatmak için öncelikle Yonja’ya giriş yapınız.

Ardından “Profilim/Profilimi Düzenle” sayfasına açınız.

Karşınıza gelen sayfada yer alan “Hesap kapatmak için” seçeneğine tıklayınız.

Ardından Yonja hesabınızın şifresini ve kayıt olurken kullandığınız e-posta adresini boş duran kutucuklara doğru bir şekilde girdikten sonra “Devam” butonuna tıklayarak işleminiz tamamlayınız.

Böylelikle hesabınızı silinmek üzere işaretlenmesini sağlamış olacaksınız. Birkaç saat içinde profiliniz, sistemden kalıcı olarak silinecektir.

Yonja Hesap Silme İçin https://www.yonja.com/?locale=tr_TR

Yonja Hesabınızı Silmeden Önce Dikkat Etmeniz Gerekenler
Yonja hesabınızı kapatmadan önce hesap silme işleminizin ardından profilinize, arkadaşlarınıza ve gönderdiğiniz hediyelere kalıcı olarak ulaşımınızın kesileceğini ve hesabınızın tamamen silineceğini aklınızdan çıkarmayınız.

Üyelik iptalinizin ardından hiçbir bilginize yeniden ulaşamazsınız.

Yonja Hesabı Nasıl Açılır?
Şu an bile 226.045 kişinin çevrimiçi olduğu bu oldukça popüler uygulamaya katılıp, kendinize yeni arkadaşlıklar, dostluklar, flörtler ve bir sevgili bulmak istiyorsanız doğru yerdesiniz.

Bu içeriği okuyarak Yonja dünyasına katılabilir, eklediğiniz kişilerin fotoğraflarına bakabilir, onlarla iletişime geçebilir, videolar izleyebilir ve kendiniz de video, fotoğraf veya benzeri şeyler yükleyebilirsiniz.

Eski hesabınızı silmiş ya da daha önce hiç üye olmamış olabilirsiniz. Nasıl üye olacağınızı bilmiyor ya da unuttuysanız şimdi size nasıl üye olabileceğinizi anlatacağız!

Üye olmak için öncelikle anasayfaya giriş yapınız.

Ardından “Hemen Katıl!” yazısının altında bulunan kutucukların ilkine, adınızı ve soyadınızı yazınız.

Bir alt kısıma ise kullandığınız bir e-posta adresini giriniz. Bu hususta dikkat etmeniz gereken şey hatalı bir e-mail adresi girerseniz, size gelecek olan aktivasyon mailini göremeyecek ve dolayısıyla Yonja dünyasına katılamayacak olmanızdır.

E-mail’inizi de girdikten sonra cinsiyetinizi seçiniz ve “Devam Et” butonuna tıklayınız.

Ardından konumunuzu giriniz.

Doğum tarihinizi de girdikten sonra “Aradıklarım” kısmından ilgilendiğiniz cinsiyet ya da cinsiyetlerin kutucuklarını doldurunuz.

Size gelen kodu girdikten sonra profil bilgilerinizi doldurmalısınız. Bu aşamadan sonra profil fotoğrafınızı yükleyiniz. Ardından Yonja size tanıyor olabileceğiniz kişileri önerecektir.

Artık uygulamayı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.



EmoticonEmoticon