3 Ocak 2019 Perşembe

Duolingo Plus Üyelik İptali Nasıl Yapılır

Duolingo Plus üyeliğimi nasıl iptal ederim?

Duolingo Plus üyeliğinizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.

Google Play Store (Android):
Google Play Store, Android kullanıcılarının Duolingo Plus dahil olmak üzere üyelikleri için düzenli ödeme yapmasına imkan tanır. Google Play Store tercih ettiğiniz ödeme yöntemi üzerinden her ay belirli miktarı hesabınızdan tahsil eder.

Duoling Plus üyeliğinizi iptal etmek için Üyelikler ve Servisler bölümüne giriş yapmanız gerekmektedir. İptal etmek istediğiniz üyeliği bulun ve "yönetim" bölümünden "üyeliği iptal et" opsiyonunu seçin.

Dilediğiniz zaman yeniden üye olabilmekle birlikte lütfen iptal edilen üyeliklerin geriye alınamayacağını unutmayın. Konuyla ilgili daha fazla bilgi Google Ödeme sayfasında mevcuttur.

App Store (iOS/iPhone/iPad):
Google Play Store'da olduğu gibi Duolingo Plus dahil olmak üzere App Store da iOS kullanıcılarının tekrarlayan üyelik ödemelerini yapmalarına imkan tanır. App Store her ayın aynı gününde tercih etmiş olduğunuz ödeme yönteminden ödemenizi tahsil eder.

Duolingo Plus üyeliğinizi iPhone, iPad ve iPod touch üzerinde iptal etmek için:

Seçenekler bölümüne gidin > (adınız) > iTunes & App Store.
Ekranın en üst bölümündeki Apple ID'nize tıklayın.
Apple ID'nizi görmek için incele seçeceğine dokunun. Giriş bilgilerinize veya Touch ID'ye ihtiyaç duyabilirsiniz.
"Üyelikler" bölümüne basın ve iptal etmek istediğiniz üyeliği seçin.
"Üyelik iptali"ni seçin ve "onayla"yın.
Ödeme tarihiniz sona erdikten sonra App Store size üyeliğiniz için ücretlendirmeyecektir. Dilediğiniz zaman yeniden üye olabilmekle birlikte lütfen iptal edilen üyeliklerin geri alınamayacağını unutmayın. iOS üyeliklerinizle ilgili daha fazla bilgiye Apple'ın websitesinden ulaşabilirsiniz.   

Web:
1. Web tarayıcısı üzerinden (Chrome gibi) Duolingo hesabınıza giriş yapın.
2. Sağ üst köşede kullanıcı adınıza tıklayın ve 'Seçenekleri' bölümünü seçin.
3. Duolingo Plus'ı seçin.
4. 'Üyelik İptali' opsiyonunu seçin ve onaylayın.

Üyeliğinizi iptal ettikten sonra sizden herhangi bir ödeme tahsil edilmeyecektir. Üyeliğinizi dilediğiniz zaman yeniden aktive edebilirsiniz.



Not:

Üyeliğinizi iptal ettikten sonra Duolingo Plus üyeliği için ödediğiniz geriye kalan günlerinizi kullanabileceksiniz. Üyeliğinizin süresi dolduğunda üyeliğiniz yenilenmeyecektir. Dilediğiniz zaman üyeliğe geri dönebilirsiniz.

Üyelik iptali işlemi geçmişe dönük ödemeleriniz geri ödemesini yapmaz ve daha önce tahsil edilen üyelik ücretlerinin geri ödemesi iptal tarihinize bağlıdır. Web sitesi üzerinden üye olmadığınız sürece aplikasyonu veya hesabınızı silmeniz üyeliğinizi iptal etmez.

Üyelikle ilgili herhangi bir sorun yaşıyorsanız, lütfen açılan listeden "Satın Alma Sorunu" bölümünden hata raporu gönderin'i seçin (lütfen Google Play Store ve iOS App Store'a erişimimiz olmadığını, bu yüzden de bu servislerle karşılaşabileceğiniz sorunlardan sorumlu olmadığımızı unutmayın).


EmoticonEmoticon