11 Aralık 2018 Salı

SurveyMonkey Hesabı İptal Etme Nasıl Yapılır

Abonelik İptali İlkesi

Ücretli özelliklere erişiminizin kesintiye uğramaması için, ücretli abonelik paketleri varsayılan olarak otomatik yenilenen aboneliklerdir. Aboneliğinizi iptal etmek için istediğiniz zaman otomatik yenileme özelliğini iptal edebilirsiniz.

Otomatik yenileme özelliğini iptal etmek, bir sonraki fatura tarihinde ödeme yönteminizden ücret alınmasını veya fatura ile ödeme yapıyorsanız sonraki faturanın çıkarılmasını engeller. Mevcut aboneliğiniz (ücretini ödemiş olduğunuz süre) etkilenmez, böylelikle abonelik paketiniz bir sonraki fatura tarihinizde düşürülene kadar ücretli özelliklere erişemeye ve avantajlarından faydalanmaya devam edebilirsiniz.

Avrupa Birliği sınırları içinde bulunuyorsanız ve son 14 gün içinde yeni bir hesaba yükselttiyseniz, Avrupa Birliği Abonelik İptali İlkesini de incelemek isteyebilirsiniz.

Otomatik Yenilemeyi İptal Etme

Kendi abonelik paketinize sahipseniz veya bir ekibin Birincil Yöneticisiyseniz, aboneliğinizi iptal etmek için aşağıdaki adımları izleyin.

Otomatik yenilemeyi iptal etmek veya devre dışı bırakmak için:

Sizi ilgilendiren konular hakkında bilgi almak için Özel İptal Durumları hakkındaki bilgileri aşağıdan inceleyin.

SurveyMonkey hesabınızda oturum açın.
Sağ üst köşeden kullanıcı adınızı tıklayın ve Hesabım öğesini seçin.
Fatura Detayları sekmesini tıklayın.
Fatura Profili bölümünden Otomatik Yenileme öğesine gidin.
Otomatik yenilemeyi devre dışı bırakmak veya iptal etmek için otomatik yenileme ayarlarının yanındaki bağlantıyı tıklayın ve adımları takip edin. İptal koşullarını ve hesabınızın düşürüleceği tarihi incelediğinizden emin olun.



EmoticonEmoticon