4 Aralık 2018 Salı

Xbox Üyelik İptali Nasıl Yapılır

Xbox aboneliğinizi iptal etme

Xbox aboneliğinizi iptal etme
Aboneliğinizi iptal etmek için Microsoft hesabınızın Hizmetler ve abonelikler sayfanızda oturum açın.

Oturum açın
Xbox Live Gold aboneliği, Groove Music Pass, EA Access veya The Elder Scrolls Online gibi Xbox abonelikleri için ücretlerin yenilenmesini iptal etme ve durdurma işlemlerini çevrimiçi olarak veya konsolunuzda gerçekleştirebilirsiniz.

Önemli

Xbox aboneliğinizi iptal etmeden önce aşağıdakilere dikkat edin:

Vadesi dolan veya askıya alınmış Xbox aboneliği iptal edilemez. Otomatik yenilemeyi iptal etmeden veya kapatmadan önce geçmiş bakiyeyi ödemeniz gerekir.
Daha fazla bilgi için aşağıdaki sayfalardan birine göz atın:

Xbox aboneliğiniz askıya alındı
Xbox aboneliğinin geçmiş bakiyesini ödeme
Ön ödemeli bir aboneliğiniz varsa Xbox aboneliğinizin yanında  İptal veya Kaldır  seçeneğini görmezsiniz. Ön ödemeli abonelikler otomatik olarak sona erdiğinden ve faturalandırılmadığınızdan otomatik yenilemeyi iptal etmenize veya kapatmanıza gerek yoktur
Xbox aboneliğinizi çevrimiçi olarak iptal etme
Xbox aboneliğinizi hemen iptal edebilir veya otomatik yenilemeyi durdurabilirsiniz.

Xbox aboneliğinizi hemen iptal ederseniz, abonelik hizmetine erişiminizi de aynı anda kaybedersiniz. Aboneliğinizi otomatik olarak yenilemeyi durdurursanız, aboneliğiniz sona erene kadar abonelik hizmetini kullanmaya devam edebilirsiniz.

Daha fazla bilgi için aşağıdaki sayfalardan birine göz atın:

Xbox aboneliğinizi hemen iptal etmek için  Bir Microsoft aboneliğini iptal edin kısmına gidin, sayfanın solundaki  Hemen iptal et  seçeneğini belirleyin ve talimatları izleyin.
Aboneliğinizin otomatik yenilenmesini durdurmak için  Bir Microsoft aboneliğini iptal edin kısmına gidin, sayfanın solundaki  Otomatik yenilemeyi durdur  seçeneğini belirleyin ve talimatları izleyin.
Xbox 360 konsolunuzda Xbox aboneliğini iptal etme

Xbox One konsolunuzda Ayarlar> Hesap> Abonelikler'i seçin.
İptal etmek istediğiniz aboneliği seçin ve A düğmesine basın  .

Ödeme ve faturalandırma altında Aboneliği İptal Et seçeneğini belirtin ve talimatları takip edin.
Xbox aboneliğinizi iptal etmek için ek yardım mı gerekiyor?
Xbox aboneliğinizi iptal etme sorunları yaşıyorsanız Xbox Destek ile iletişime geçmeden önce aşağıdaki bilgileri inceleyin.

Xbox   aboneliğimi zaten iptal ettim ama hala benden ücret tahsil ediliyor.
Xbox aboneliğinizi iptal ettikten sonra sizden ücret tahsil edildiyse otomatik yenilemeyi kapattığınızda mevcut abonelik süresi için bekleyen bir bakiyeniz olması olasıdır. Aboneliği iptal ettiyseniz sizden tekrar ücret tahsil edilmez.

Oturum açtığımda Xbox aboneliğimi iptal etmek için herhangi bir seçenek görmüyorum.
Microsoft hesabınızda oturum açarsanız ve  Yenile  seçeneğini gördüğünüz halde  İptal Et seçeneğini görmüyorsanız bu, otomatik yenilemeyi kapattığınız ve sizden ek tahsilat alınmayacağı anlamına gelir.

 Oturum açtığımda Xbox aboneliği görmüyorum ancak Xbox aboneliği için benden ücret kesiliyor.
Hesabınızda oturum açtığınızda herhangi bir aboneliğin listelendiğini görmüyorsanız doğru Microsoft hesabında oturum açtığınızdan emin olun. Xbox aboneliğiniz için hangi Microsoft hesabını kullandığınızdan emin değilseniz  Kayıp Hesap Çözümü  veya  Kayıp Parola Çözümü'nü kullanın.

Başka birinin aboneliği için ödeme yapıyorum.
Başka bir kişinin Xbox aboneliği için ödeme yapıyorsanız aboneliği iptal edemezsiniz. Xbox aboneliğini iptal etmek için Microsoft hesabı sahibinin bu sayfada bulunan Xbox aboneliğinizi çevrimiçi iptal etme bölümündeki adımları izlemesi gerekir.

https://support.xbox.com/tr-TR/billing/xbox-subscriptions/how-to-cancel-xbox-subscription



EmoticonEmoticon